Workshops

In het voorjaar van 2017 organiseren we weer twee workshops voor iedereen die zich wil ontwikkelen als speler. Spelervaring is niet verplicht. Het is ook een mooie manier om kennis te maken met Theatergroep Zout en haar spelers. De eerste ging over stemgebruik en is inmiddels achter de rug. Het was een erg leerzame en leuke workshop. De tweede workshop vindt a.s. dinsdag plaats en je kunt je er nog t/m a.s. zondag voor aanmelden. Lees hieronder meer.

13 juni- Theater in beweging zetten
Door Dian IJkhout

Datum: dinsdag 13 juni, 20:00 – 22:30 uur
Locatie: Repetitieruimte Zout, Rivierenbuurt
Kosten: € 30,-

Samen op het toneel staan en bewegen: daarmee kun je een statisch beeld of juist een dynamisch geheel neerzetten. Hoe jouw personage beweegt, hoe je je letterlijk ten opzichte van andere spelers opstelt en hoe een groep als geheel beweegt, geeft veel informatie aan de toeschouwer. Door daar een bewuste keuze in te maken, creëer je niet alleen een mooi of intrigerend beeld, maar geef je bovendien betekenis aan een stuk.

Dian IJkhout geeft je tijdens haar workshop inzicht in groepsbewegingen en invulling van ruimte. Ze zal je kennis laten maken met hoe je als groep door middel van beweging een theatraal verhaal kunt vertellen zonder tekst. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de taal van beweging.

Aanmelden: voor 11 juni via info@theatergroepzout.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de workshops.